Mand anholdt for brandstiftelse

Opdateret: sept. 10

Arkivfoto -

VORDINGBORG: Politiet fik tirsdag kl. 17.56 en anmeldelse om, at der lugtede kraftigt af røg ved en ejendom i Vordingborg.


Politi og brandvæsen blev tilkaldt, og det viste sig, at en 49-årig mand havde sat ild på nogle aviser og reklamer indendørs.


Han blev anholdt kl. 18.11 og sigtet for brandstiftelse. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag.

94 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com