Mand anholdt og sigtet for vold på Shell på Odensevej d. 15. april


Politiet standsede onsdag kl. 17.15 en bil på Parkvej i Næstved. Bilen var stjålet tidligere på måneden og stod nu som efterlyst, og føreren var en 24-årig mand uden fast bopæl.


Det viste sig, at den 24-årige var eftersøgt i forbindelse med et overfald, der skete den 15. april, og hvor en mand var blevet slået adskillige gange med en styrthjelm på Shell på Odensevej.


Derfor blev den 24-årige anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Da han blev visiteret på politistationen i Næstved, havde han et gram hash på sig, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for kørsel i påvirket tilstand.


Den 24-årige fremstilles senere i grundlovsforhør i retten.

580 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com