Mand fandt håndgranat i vandkanten


BOGØ BY: Politiet fik onsdag kl. 15.04 en anmeldelse om, at en mand havde fundet en håndgranat i vandkanten på stranden ved Vesternæsvej på Bogø.


Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste (EOD) blev kontaktet og ankom sidst på eftermiddagen til findestedet, som i mellemtiden var blevet afspærret af sikkerhedshensyn.


Der var tale om en fuldt funktionsdygtig håndgranat, som blev sprængt væk med en sikkerhedszone på 300 m kort før kl. 19.00, og afspærringen blev herefter ophævet.

58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com