Mand forsøgte at køre fra politiet


VORDINGBORG: Fredag kl. 00.42 besluttede en af politiets hundepatruljer, der kørte på Københavnsvej i Vordingborg, at lave en rutinekontrol af en bilist.


Det var bilisten dog ikke indstillet på, og han accelererede. Med politiet i hælene fortsatte han gennem Vordingborg, hvor han flere gange kørte over for rødt, overtrådte stribevis af færdselsregler og forsatte ud af byen i retning mod Nyraad. Her kom hastigheden i nærheden af 150 km/t, inden han drejede til højre ad Drejerskovvej.


For enden af Dalstrøget kørte han ud på en mark, hvor bilen kørte fast, og føreren stak af. En politihund fik dog hurtigt snuset sig frem til den pågældende. Det var en 31-årig mand fra Vordingborg, som blev anholdt kl. 00.45 og sigtet for at køre i påvirket tilstand og for en alenlang række færdselslovsovertrædelser.


Den anholdte blev afhørt på politistationen i Næstved, inden han blev løsladt igen kl. 07.52.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va