Mand forsøgte at køre fra politiet


VORDINGBORG: Fredag kl. 00.42 besluttede en af politiets hundepatruljer, der kørte på Københavnsvej i Vordingborg, at lave en rutinekontrol af en bilist.


Det var bilisten dog ikke indstillet på, og han accelererede. Med politiet i hælene fortsatte han gennem Vordingborg, hvor han flere gange kørte over for rødt, overtrådte stribevis af færdselsregler og forsatte ud af byen i retning mod Nyraad. Her kom hastigheden i nærheden af 150 km/t, inden han drejede til højre ad Drejerskovvej.


For enden af Dalstrøget kørte han ud på en mark, hvor bilen kørte fast, og føreren stak af. En politihund fik dog hurtigt snuset sig frem til den pågældende. Det var en 31-årig mand fra Vordingborg, som blev anholdt kl. 00.45 og sigtet for at køre i påvirket tilstand og for en alenlang række færdselslovsovertrædelser.


Den anholdte blev afhørt på politistationen i Næstved, inden han blev løsladt igen kl. 07.52.

145 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com