top of page

Mand fundet død ved brand på Kildemarken


Arkivfoto. RINGSTED: Kl. 21.10 anmeldte en nabo i et rækkehuskompleks på Kildemarken, at hun hørte et brag inde ved siden af og opdagede, at der var røg i lejligheden.


Naboen ringede 112, hvor politi og brandvæsen hurtigt blev sendt til stedet. Brandvæsnet sendte røgdykkere ind i den kraftigt brændende bolig. Her fandt brandmændene en livløs person, som var afgået ved døden. Brandfolkene gennemgik stedet, men fandt ikke flere personer. Branden blev slukket, før den spredte sig til andre huse/lejligheder. Politiet undersøgte brandstedet, hvor der ikke blev fundet noget mistænkeligt.


Omstændighederne omkring branden skal nu undersøges nærmere, for at klarlægge brandårsagen. Den afdøde er endnu ikke endeligt identificeret, men politiet formoder, at der er tale om lejlighedens mandlige beboer. Underretningen af de pårørende til beboeren i lejligheden er endnu ikke foretaget, men politiet arbejder på at få kontakt til dem.


Den afdøde skal undersøges nærmere, for at fastslå hans identitet med sikkerhed. Torsdag formiddag vil politiets brandteknikere fra KTC – Kriminal Teknisk Center undersøge brandstedet nærmere.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page