Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse


RINGSTED: Kl. 03.10 anmeldte en 33-årig mand fra Ringsted, at han kort forinden havde været udsat for blufærdighedskrænkelse på Ringsted Station.


Den 33-årige var på stationen sammen med sin kone, og gik ind i stationsbygningen for at købe pladsbillet til hustruen. Her mødte han en mand, som så ud til at have brug for hjælp.

 

Manden gav den 33-årige hånden og ville i første omgang ikke slippe igen, men trykkede hårdere og reagerede opfarende. Den ukendte mand slap den 33-åriges hånd og trak herefter pludselig sine busker helt ned til anklerne og blottede sit underliv for den 33-årige. 


Den rystede 33-årige mand skyndte sig ud og ringede til politiet, som sendte en patrulje til stedet. Den mistænkte mand var stadig ved stationen, da patruljen ankom.


Den 33-årige udpegede ham for politiet, som anholdt den mistænkte, en 36-årig mand fra Syrien med adresse i Skive, som blev sigtet for blufærdighedskrænkelse og taget med til politistationen til afhøring.


Den 36-årige nægtede forholdet, men erkendte at han havde opholdt sig i stationsbygningen. Efter endt afhøring og sagsbehandling blev den 36-årige løsladt tidligt torsdag morgen. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, når den skal afgøres.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle