Mand sigtet for hæleri efter fund af parfume


Politiet ransagede i går kl. 12.00 en adresse i Vordingborg. Her fandt betjentene en hel del parfume i emballage. En 50-årig mand blev i den forbindelse sigtet for hæleri.


Det er ulovligt at købe noget, en anden har stjålet. Det er lige meget, om det er cigaretter, tøj eller computere. Selvom man har betalt for en vare og ikke er klar over, at den er stjålet, så kan man alligevel blive straffet.


Hæleri straffes ligesom tyveri, enten med bøde eller fængselsstraf op til 1 år og 6 måneder. Det er også ulovligt, hvis man hjælper nogen, med at skjule, transportere eller sælge stjålne varer til andre. Straffen kan stige med fængsel op til 6 år, hvis hæleriet er særligt alvorligt.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com