Mand stjal elektronik for 6.200 kroner


NÆSTVED: Politiet blev mandag kl. 19.50 kaldt til Næstved Storcenter, hvor personalet i Bilka havde tilbageholdt en mand, der havde jakken fuld af mobilopladere, headsets og barbermaskiner.


Den pågældende var gået gennem kassen uden at betale for varerne, som havde en værdi af 6.258 kroner. Det var en 32-årig udenlandsk mand, som blev anholdt kl. 20.25 og sigtet for butikstyveri.


Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt ved hjælp af en tolk, og klokken 23.55 blev han løsladt igen. Han står til en bøde på 4.500 for butikstyveriet.

543 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com