Maritimt beredskab i aktion onsdag eftermiddag

Arkivfoto -


NÆSTVED: Af frygt for en drukneulykke på Karrebæk Fjord onsdag eftermiddag, blev Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings maritime beredskab alarmeret kl. 15.17.


Flere vidner havde set en 5 meter lang kabinebåd drive førerløs rundt på fjorden og havde derfor ringet 1-1-2. Kort tid efter anmeldelsen havde beredskabet lagt en redningsbåd i vandet, og sat kursen mod kabinebåden.


Hele aktionen viste sig heldigvis at være udramatisk, idet at der var tale om en båd der havde løsrevet sig fra sine fortøjninger. Beredskabet fik et reb fastgjort til båden og fik den efterfølgende trukket i sikker havn.

521 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com