Markedsweekend i Karrebæksminde.

Opdateret: sept. 7KARREBÆKSMINDE: Der var underholdning, smagsprøver og billige tilbud både hos kræmmere fiskehandler og Spar Købmanden i Karrebæksminde, som havde inviteret til et par markedsdage på parkeringspladsen uden for butikken, en lille fest inden broen spærres til Lungshave og Enø søndag ved midnat. Der var samtidig en strid strøm af biler som passerede Græshoppebroen i begge retninger søndag eftermiddag, nogle skulle lige hente de sidste ting, andre skulle have anbragt deres køretøj på fastlandet, så de ikke blev lukket inde en måned.

Lørdag underholdt 2 omskårne med creme og en dårlig, samtidig med var der smagsprøver fra AMKA Vin og Næstved Bryghus, der blev også budt på de lidt sødere sager fra Honningmanden fra Karrebækstorp. KAFEnø havde en stand hvor der kunne købes kaffe med tilbehør, og var det ikke nok så havde Spar en bod ved siden af, med friskbagt brød og kager. Guldkyllingen havde også sin vogn på pladsen, herfra blev der solgt spydstegte kyllinger.


Søndag var der underholdning et par timer med Urania Tyrolergruppen, vejrguderne havde desværre valgt at lægge et par regnvejrspauser ind i underholdningen. Søndag havde Karrebæksminde Seafood gode tilbud på alt godt fra havet, og Spar Købmandens nye blomsterdame, havde disket op med et kæmpe marked med traditionelle blomster. En del kræmmere havde også opstillet deres boder på det grønne område, her kunne man for en billig penge erhverve det, man ikke vidste at man lige stod og manglede, et godt arrangement der tiltrak mange besøgende.

VIDEO.

226 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com