Medicinpåvirket bilist kørte over for rødt lys


KORSØR: Politiet fik tirsdag kl. 16.34 en anmeldelse om, at en mand i en udenlandsk bil var blevet set køre over for rødt lys og havde kort efter været tæt på at påkøre en lastbil.


Bilen blev standset ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen. Her gav en narkometertest et positivt udslag på opiater, og i bilen fandt politiet desuden en pakke morfin.


Føreren – som var en 63-årig mand fra udlandet – blev derfor anholdt kl. 17.30 og sigtet for at køre i bil i medicinpåvirket tilstand.

67 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com