Mejetærsker brændte i Toksværd lørdag eftermiddag

Opdateret: aug. 13


TOKSVÆRD: (Arkivfoto) En mejetærsker af mærket Claas Lexion 450 gik pludselig i brand under igangværende høst på en mark ved Klokkergårdsvej lidt uden for Toksværd lørdag eftermiddag.


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved modtog meldingen kl. 17.13. Ved ankomst til stedet blev brandmandsskabet mødt af en overtændt mejetærsker som heldigvis stod tæt på offentlig vej, så slukningen kunne påbegyndes straks.


Efter endt slukning var der ikke ret meget mere tilbage af mejetærskeren, så til den videre høst skal der tænkes i nye baner.

377 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com