Mindeord: Gitte Bøgvad Nielsen


NÆSTVED: Dødsfald. Det frivillig beredskab under Midt- og Sydsjællands Brand & Redning station Faxe og Næstved har mistet en god kollega og ven, da Gitte Bøgvad Nielsen er gået bort efter længere tids sygdom.


Gitte har været frivillig i redningsberedskabet i mere end 31 år. Gitte har som frivillig bidraget med en stor indsats for redningsberedskabet og for det frivillige arbejde. Gitte blev 64 år.


Æret være Gittes minde!


I fineste respekt blev Gitte Bøgvad Nielsen efter endt kirkelig cermoni i Skt. Jørgens Kirke fredag middag, fulgt til sit sidste hvilested på Vorfrue Kirkegård af familie, venner og kollegaer fra beredskabet.
1,595 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com