Mindre brand i skraldebil på sydmotorvejen


UDBY: Onsdag eftermiddag kl. 14.30 blev Midt- og Sydsjællands Brand & Redning alarmeret frem til sydmotorvejen i nordgående retning ved 90-km mærket mellem afkørsel 41 Vordingborg og 40 Udby.


På meldingen, som lød på brand i lastbil/bus, blev både station Vordingborg og Præstø aktiveret. Indsatsleder og tanksprøjten fra Vordingborg, var de første der ankom til stedet, og heldigvis var der kun tale om en mindre brand i affaldsrummet på en skraldebil.


Mens slukningsarbejdet stod på var eftermiddagstrafikken i den nordgådende retning påvirket en smule.

138 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com