Mindre færdselsuheld skabte store kødannelser på Slagelsevej.


Et mindre færdseluheld på Rute 22 Slagelsevej mellem Næstved og Vallensved skabte en lille halv times tid mandag ved kl. 16.25-tiden, lange kødannelser i eftermiddagstrafikken.


En bilist havde af ukendte årsager påkørt en forankørende bil ud for nr. 178 i østgående retning med mindre materiel skade til følge. Dette afstedkom dog alligevel, at der var brug for ambulance.


Redningsmandskab fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved blev også kaldt til stedet for at assistere ambulancepersonalet i at få personen ud af bilen. Personen blev herefter kørt på sygehuset. Tilstand ukendt. Modparten er der ingen meldinger om, men kunne øjensynligt selv køre fra stedet.


Mens arbejdet på skadestedet stod på, blev trafikken reguleret af tilstedeværende politi.
1,006 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com