Mindre markbrand ved Lille Heddinge


LILLE HEDDINGE: Brandvæsnet i Store Heddinge måtte lørdag kl. 15.06 rykke ud til en anmeldt naturbrand på en høstet mark imellem Lille Heddinge og Skørpinge på Stevns.


Af ukendte årsager var der gået brand i en smule halm midt på marken. Fremme på stedet gik røgdykkere, med hver deres branddasker, hurtigt i gang med at slå ilden ihjel.


Det tog ikke længe før at branden var slukket og sikret, så brandmandskabet kunne retunere til brandstationen i Store Heddinge.


238 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com