Motorrum udbrændte i bil på Mågevej

Opdateret: 10. sept. 2020

Arkivfoto -

NÆSTVED: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved måtte tirsdag aften kl. 19.09 rykke ud til bilbrand på Mågevej.


Af ukendte årsager var der gået brand i motorrummet på en sølvgrå personbil der holdt parkeret langs med fortovet ud for nummer 6.


Ved brandvæsnets ankomst gik de straks i gang med slukningsarbejdet. Motorrummet udbrændte totalt, mens resten af bilen gik fri. Bilen må dog anses som værende totalskadet.


Efter branden var blevet slukket, fik motorrummet en ordentlig omgang brandhæmmende skum for at sikre at en genantændelse ikke ville kunne ske.

276 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com