Musik og hygge ved Slusehuset i Næstved.


NÆSTVED: Det var ikke "Sejle op af åen" der blev spillet da Slusehuset ved Susåen i Næstved inviterede til hygge søndag eftermiddag, men melodier som "I skovens dybe stille ro" leveret af Hr & Fru Duo fra Karrebæksminde som består af Hans Barfod på saxofon og Maria Krohn på keyboard, duoen havde også taget et par gæster med, det var sangerinden Lili Winkel og Birger "Krølle" Sulsbrück på concas og percussion.


Der er efterhånden skabt tradition for at bestyreren af Slusehuset Lars Westermann omkring den 1. i måneden lægger lidt pølser på grillen, og inviterer til en eller anden form for underholdning. Slusehuset er ikke særligt stort så alle aktiviteter foregår udendørs. Det gamle bindingsværks hus blev bygget omkring 1850 og tilhørte oprindeligt Maglemølle Papirfabrik. I dag er det hyggelige stråtækte hus et populært samlingssted i sommerperioden for dem der vil nyde en is eller en kop kaffe, inden man måske fortsætter i en lejet kano, eller bare nyder en gåtur gennem Herlufsholmskoven som går fra Administrationsbygningen i Rådmandshaven til Herlufsholm Kostskole.

36 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com