top of page

Mystiske mænd i indkørsel på Munkedalen i Ringsted

Opdateret: 3. aug. 2020


Kl. 19.09 torsdag aften anmeldte en 34-årig kvinde fra Ringsted, at tre fremmede mænd færdedes i indkørslen på bopælen.


Da anmelderens ægtefælle tog kontakt til dem, stak de to af, medens den tredje snublede og derfor blev tilbageholdt. Politiet kørte til området med bl.a. en hundepatrulje for at tage sig af den tilbageholdte og eftersøgning af de flygtede mænd.


Undervejs fik politiet oplysninger om, at den tilbageholdte mand nu havde haft held til at stikke af uden overtøj. Hundepatruljen begyndte søgning efter de tre mænd i området, men fandt dem ikke under søgning i området. Anmelderen var i besiddelse af en jakke, som indeholdt en mobiltelefon og en skruetrækker, som nu undersøges nærmere af politiet i et forsøg på at identificere indehaveren.


En låge til et skur stod åben, og en værktøjskasse var måske stjålet derfra af de tre mænd, som kun kunne beskrives som udenlandske. Politiet undersøgte skuret nærmere og afventer nu resultatet af de tekniske spor, som politiet har sikret i forbindelse med et muligt tyveri fra et skur.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har set de tre mænd, heraf én uden overtøj, på flugt i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page