Mystiske mænd i indkørsel på Munkedalen i Ringsted


Kl. 19.09 torsdag aften anmeldte en 34-årig kvinde fra Ringsted, at tre fremmede mænd færdedes i indkørslen på bopælen.


Da anmelderens ægtefælle tog kontakt til dem, stak de to af, medens den tredje snublede og derfor blev tilbageholdt. Politiet kørte til området med bl.a. en hundepatrulje for at tage sig af den tilbageholdte og eftersøgning af de flygtede mænd.


Undervejs fik politiet oplysninger om, at den tilbageholdte mand nu havde haft held til at stikke af uden overtøj. Hundepatruljen begyndte søgning efter de tre mænd i området, men fandt dem ikke under søgning i området. Anmelderen var i besiddelse af en jakke, som indeholdt en mobiltelefon og en skruetrækker, som nu undersøges nærmere af politiet i et forsøg på at identificere indehaveren.


En låge til et skur stod åben, og en værktøjskasse var måske stjålet derfra af de tre mænd, som kun kunne beskrives som udenlandske. Politiet undersøgte skuret nærmere og afventer nu resultatet af de tekniske spor, som politiet har sikret i forbindelse med et muligt tyveri fra et skur.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har set de tre mænd, heraf én uden overtøj, på flugt i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

209 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com