Nødblus observeret over Karrebæk Fjord eller Karrebæksminde.

Søndag aften indløb en melding til redningsberedskabet om, at der skulle være set noget der lignede nødraketter omkring Karrebæk fjord, eller Karrebæksminde-området. Meldingen kom klokken 21,18 og lød på at der måske var sejlende folk der var i nød, derfor blev både politi og ambulance sendt ud for enden af Kanalvej i Næstved sammen med redningsbåden fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved. Da man ikke vidste nøjagtig hvorfra nødraketterne var sendt op, blev redningsbåden fra Beredskabsstyrelsen i Næstved samtidig sendt til Karrebæksminde.

Efter en lille times observation ud over vandet uden resultat, blev hele aktionen aflyst, da der ikke kom yderligere nødsignaler eller tegn på at nogle skulle være i nød. Hvorfra observationerne af det røde lys var sket er ikke oplyst, men Lyngby Radio anmodede kort tid efter alarmen var indgået, sejlende i området om at melde tilbage hvis der var set nødraketter i farvandet omkring Karrebæksminde. Et rødt lys i forruden på den nye Pilot lodsbåd som ligger ved bådbroen i Yderhavnen i Karrebæksminde mener flere nemt kan forveksles med en nødraket eller nødblus hvis man ser lyset et stykke fra. Om det kan være sådan en observation der er sket vides ikke.

Klokken 22,15 forlod Beredskabsstyrelsen igen Karrebæksminde og kørte hjem til kasernen i Næstved.
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va