Narkokørsel og hashsalg på Parkstræde


RINGSTED: Kl. 22.30 tirsdag aften bemærkede en patrulje en personbil som kørte ad Parkstræde og lidt efter holdt ind på en parkeringsplads. En ung mand henvendte sig ved bilen, hvor han stak hele overkroppen ind af bilens siderude, der var rullet ned.


Da politiet henvendte sig ved bilen, trak den unge mand sin overkrop ud af bilens vindue, og i det samme faldt der en pose med hash ned på jorden. I posen lå 16 mindre poser med hver en hashklump og 10 poser med skunk – Der senere blev kontrolvejet til 21,63 gram hash og 12,51 gram skunk i alt.


Patruljen sigtede den unge mand som tabte hashen, en 16-årig fra Ringsted for narkobesiddelse med henblik på videreslag. Han blev visiteret, hvor han blev fundet i besiddelse af et firecifret kontantbeløb, som politiet mistænkte var udbyttet fra hashsalg.


Fra bilen kom en kraftig lugt af hash, så betjentene mistænkte føreren, en 20-årig mand fra Ringsted, for narkokørsel. Han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Den 20-årige vil få besked fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.


Patruljen ransagede efterfølgende den 16-åriges værelse, mens hans værge var til stede. Ved ransagningen blev der fundet yderligere 19,44 gram skunk. Al hash og skunk blev beslaglagt med henblik på konfiskation.


De sociale myndigheder blev underrettet om sagen, og den 16-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va