top of page

Nattens brande mere omfattende end først antaget.Næstved: Brandfolkene fra Næstved havde mere travlt end tidligere skrevet natten til fredag. Nu viser det sig at bebyggelserne omkring Svendborgvej og Parkvej, måske har haft besøg af en eller flere personer der har haft en sygelig trang til at se ild, da der var flere formentlig påsatte brande i området inden for kort tid.

Først på natten brændte en Yamaha motorcykel på Svendborgvej, senere gik det ud over en container ved indgangen til børnehaven på Parkvej 142. På parkeringspladsen ved Parkvej 176/178 udbrændte en stor campingvogn og en MOPA båd, en autocamper der holdt i nærheden fik store stråleskader på hele den ene side, vinduer og alt plastik smeltede.

Politiet har en teori om at alle brande er antændt med vilje, da der ikke er nogen naturlig forklaring på hvordan brandene er opstået. Politiet har efter brandene anholdt en 21-årig lokal mand, som skal forklare sig ved et grundlovsforhør i løbet af fredagen.

Det var vidner der førte politiet på sporret af den anholdte. En ejendomsfunktionær fandt under arbejde senere, i nærheden af brandstedet en dunk som havde indeholdt håndsprit, hvor låget var skruet af, den har politiet nu sendt til undersøgelse for DNA eller fingeraftryk, om indholdet kan været brugt til at starte brandene med, vil fremgå når resultatet foreligger.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page