Nattens brande mere omfattende end først antaget.Næstved: Brandfolkene fra Næstved havde mere travlt end tidligere skrevet natten til fredag. Nu viser det sig at bebyggelserne omkring Svendborgvej og Parkvej, måske har haft besøg af en eller flere personer der har haft en sygelig trang til at se ild, da der var flere formentlig påsatte brande i området inden for kort tid.

Først på natten brændte en Yamaha motorcykel på Svendborgvej, senere gik det ud over en container ved indgangen til børnehaven på Parkvej 142. På parkeringspladsen ved Parkvej 176/178 udbrændte en stor campingvogn og en MOPA båd, en autocamper der holdt i nærheden fik store stråleskader på hele den ene side, vinduer og alt plastik smeltede.

Politiet har en teori om at alle brande er antændt med vilje, da der ikke er nogen naturlig forklaring på hvordan brandene er opstået. Politiet har efter brandene anholdt en 21-årig lokal mand, som skal forklare sig ved et grundlovsforhør i løbet af fredagen.

Det var vidner der førte politiet på sporret af den anholdte. En ejendomsfunktionær fandt under arbejde senere, i nærheden af brandstedet en dunk som havde indeholdt håndsprit, hvor låget var skruet af, den har politiet nu sendt til undersøgelse for DNA eller fingeraftryk, om indholdet kan været brugt til at starte brandene med, vil fremgå når resultatet foreligger.2,120 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com