Naturen er på det tørreste og kan nærmest selvantænde


VORDINGBORG: Som vi alle ved skal vi have god omtanke med vores færden i naturen, og have tanke for hvad som eventuelt kan antænde den.


Efter en længere periode med tørke, er naturen blevet udtørret og står som en ulmende krudttønde.


Af ukendt årsag stod et areal på ca. 200 kvadratmeter i et afsidesliggende område på Kamhjulet lidt uden Vordingborg, i små og næsten usynlige flammer i den bagende sol, tæt på et trælager.


Brandmandskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Vordingborg, var hurtigt fremme efter alarmen lød, kl. 12.53 som naturbrand i skov/plantage.


Efter endt førsteslukning af arealet, fik mandskabet sig en velfortjent omgang vand at drikke. Efter 10 minutter blev arealet gennemgået igen for at sikre at der ikke ville kunne ske en genopblusning, før de atter kunne køre hjem igen.
85 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com