top of page

Nedlagt kro i Hyllinge er brændt.

Opdateret: 2. aug. 2020


VIDEO: Freden i den lille by Hyllinge der ligger et stykke uden for Næstved, blev mandag aften brudt af blå blink og hylende sirener, det var brandfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand og Redning i Fuglebjerg, med assistance fra brandstationen i Næstved, der var blevet alarmeret til brand, opstået i den gamle Hyllinge Kro som ligger Søndergade.

Kroen der er fra 1895 har ikke været i drift i mere end 20 år. Efter at kroen blev lukket, kom den senere på tvangsauktion i 2011, og blev købt af en privatmand som havde i sinde at sætte kroen i stand og åbne en bed & breakfast, men ifølge ejeren tog andet arbejde overhånd, så planen blev ikke til noget. En kvinde der var mor til 6 børn indgik på optimistisk vis et lejemål med ejeren i december 2012 men blot 4 mdr. senere forlod hun skuden en mørk nat, uden at have betalt indskud eller husleje.

I 2018 satte ejeren ejendommen på 362 m2 med en grund på 2265 m2 til salg for 395.000 kr. det lykkedes efter det oplyste at få solgt den gamle kro, køber skulle være et selskab hvis planer med bygningen var ukendt. Ejendommen består i dag kun af ydervæggene og er endt som en udbrændt ruin.

Hvordan branden er opstået er der kun teoretiske meninger om, bygningen var uden strøm, ifølge indsatsleder Jan Pagter Simonsen så skulle branden være opstået i den bagerste del af bygningen, men havde hurtigt bredt sig til hele bygningen inde i tagkonstruktionen.


VIDEO:

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page