Ny bilbrand på Otterupvej i Næstved.


NÆSTVED: Brandfolk og politi måtte natten til lørdag, igen tage turen til Otterupvej i Næstved, da der for anden gang på godt otte dage indløb en melding om brand i en bil. Hvordan branden er opstået, er der ingen sikker viden om, men begge brandene virker mystiske, og det kan ikke udelukkes at de kan være påsatte. I begge tilfælde var det biler tilhørende Videncenter For Specialpædagogik det gik ud over.


Læs også: Biler sat i brand på Otterupvej


Brandfolkene fik meldingen kl. 04,17 og var hurtigt på stedet, et røgdykkerhold fik hurtigt ilden under kontrol, men den lille Toyota Yaris stod ikke til at redde, til gengæld blev skaderne på en anden Toyota, der holdt ved siden af begrænset til en del smeltet plastik, en ødelagt dør og noget svedent maling, skader opstået af den kraftige strålevarme. Inden brandfolkene forlod stedet blev det udbrændte køretøj fyldt med brandhæmmende skum, så en genantændelse ikke vil kunne ske.

Den 13. aug. fik 4 biler på den samme parkeringsplads store skader efter en mystisk brand, det skete kl. 01.39 natten til torsdag, alle biler ved de to brande havde samme ejer, så om der kan være tale om en hævnaktion af en eller anden årsag, må indtil videre ligge hen i det uvisse.

Skulle der være nogen der ligger inde med viden om de mystiske brande, vil politiet meget gerne have besked på tlf 1-1-4.
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle