Nyt liv med Dollar-tegn i det gamle Føtex på Fejøvej.

Føtex logoet er for længst væk fra bygningen på Fejøvej i Næstved, fra efter april vil de tomme bygninger blive forsynet med et stort dollartegn som markerer at her åbner Big-Dollar som hører under den svenske lavpriskæde DollarStore.

Der har ikke siden 2018 været liv i bygningerne efter at EuroOutlet gik konkurs og forlod bygningen. DollarStore vil nu ind på det danske marked som et led i en større satsning, med et koncept der kan beskrives som en blanding mellem Harald Nyborg, Flying Tiger og Normal. Det vil være den tidligere BonBon- land direktør Thomas Jellum der har haft topposter i både Legoland og Netto-koncernen der har fået ansvaret for kædens nye satsning i Danmark.

Man har bevidst valgt en placering i byen, da kundegrundlaget skal findes blandt ældre og seniorer samt folk i gymnasiealderen, det har erfaringen vist i DollarStores mere end 100 varehuse i Sverige. Thomas Jellum mener at transporten til det nye store center på Køgevej, vil være for besværligt og langt for deres kundegrundlag, derfor har man valgt at slå sig ned i byen.

DollarStore blev grundlagt i Nordsverige, hvor der er langt mellem butikkerne, derfor gjaldt det om at have så bredt et varesortiment som muligt, det er blevet en kæmpe succes, og har ført til at DollarStore er den mest ekspanderende lavpriskæde i Sverige. Sortimentet kommer til at række vidt, lige fra haveredskaber, hårvoks, boligindretning, computerudstyr, fiskestænger, dyremad, smykker, isenkram og meget andet, som på grund af deres egen import vil blive solgt så billigt som det er muligt.

Danmark har allerede en lille kæde der hedder Dollar Store, bla.a i Vordingborg, derfor kommer den nye lavpriskæde i Danmark til at køre under navnet Big-Dollar. Lavpriskæden overtager bygningerne på Fejøvej d. 1. april, herefter skal der ske en del ombygning, så især brandmyndighederne kan sige god for sikkerheden i den 4.000 m2 store bygning, i løbet af sommeren forventer Big-Dollar at åbne under mottoet- Det skal koste så lidt som muligt.
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle