Oplev Zididada i Herlufsholm Kirke


Torsdag d. 5. marts har foreningen Danmark Dejligst Karrebæksminde i samarbejde med Svovlstikkerne fra Næstved fornøjelsen af at byde velkommen til Zididada i Herlufsholm Kirke.


Zididada udtaler: ZIDIDADA ser frem til at skulle spille i Herlufsholm Kirke. Vi har altid følt os meget velkommen på De Hvide Svaner, hos Karrebæk Idrætsforening og Danmark Dejligst, så da vi blev spurgt om vi ville stille op til en støttekoncert, med det for øje at rejse midler til næste års sommerfest (2020), sagde vi straks "ja”.


Så vil du opleve Zididada på en anderledes måde i den nyrestaurerede kirke og samtidig støtte et godt formål, så skynd dig at købe billet på billetten.dk


En lille forsmag på hvad man kan høre i Herlufsholm Kirke torsdag d. 5. marts kl. 19.30.

https://www.facebook.com/zididadaday/videos/646024289504105/


Billetlink

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/84145?


89 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com