Pamperhalle og Det Irske Telt fusionerer!

Opdateret: aug. 3


Pamperhalle og Det Irske Telt fusionerer! På Ringsted Festival 2020 kan du glæde dig til at besøge Folketeltet.


I Ringsted Festivals nye festtelt, Folketeltet, vil du kunne opleve et bredt udvalg af folkelig musik, hyggelig stemning og comedy.


I Folketeltet er der plads til både fest og hyggeligt samvær. Det bliver folkeligt, akustisk og sjovt.


Hver dag under festivalen sætter Ringsted Festival en hel time af til comedy. Comedy-timen ligger i de tidlige eftermiddagstimer, og her vil du kunne opleve nogle fantastiske komikere. Det bliver altså også hamrende sjovt, når Ringsted Festival åbner teltdugen til Folketeltet!


Ringsted Festival er klar med programmet for Folketeltet i næste uge, og de kan allerede nu love jer for, at det bliver folkeligt, festligt og sjovt. Og bare rolig… der kommer stadig lidt irsk folkemusik med i programmet!Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com