Pengeafpresserne på nettet holder ikke Corona-lukket.

Opdateret: aug. 2


Nye mails med et utal af gode ideer, bliver i øjeblikket i stort antal udsendt til uvidende borgere i håb om at nogle vil hope på meldingen. Denne her skulle være fra Nets som oplyser om at - Dit kort er blokeret. Sådan en mail kommer bare ikke fra Nets, så lad vær med at reagere på den, uanset hvad du mener og tror så er det kun et forsøg på at stjæle dine sammensparrede penge. Lad vær med at markere nogle som helst steder i mailen, især der hvor der står - Jeg låser mit kort op.


Slet mailen så hurtigt som muligt, da afsenderen intet har med Nets at gøre, det er forsøg på svindel det viser afsenderens mailadresse tydeligt, i dette tilfælde er afsenderen noreply@xlviva..com. ( Der er indført et ekstra punktum i mail-adressen for ikke den skal kunne virke som et link.)


Der bliver dagligt udsendt et utal af sådanne mails fra forskellige bedragere, som påstår at de repræsenterer forskellige firmaer - Tænk dig godt om før at du svarer på sådanne henvendelser, ring evt. til firmaet eller den myndighed der skulle være afsenderen og hør om de har udsendt mailen - men gør det inden du foretager dig noget, det vil nok i det lange løb være billigst for dig.


0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com