Personpåkørsel med fuldt overlæg i Næstved.


Billedserie + Video: En maskeret chauffør i en personbil, forsøgte mandag aften at køre en anden person ned på Slagelsevej i Næstved, bilen tog turen flere gange frem og tilbage, før det lykkedes at ramme fodgængeren, der gik på fortorvet med en indkøbspose med vare. Der foreligger ingen oplysninger om personens skader, men ifølge oplysninger på stedet var påkørslen voldsom, han blev i en ambulance kørt til Slagelse sygehus.

Den hasarderede kørsel medførte, at køretøjet først ramte en el-stander og en postkasse, den vilde kørsel sluttede først da den kørte ind i en hæk. Den maskerede chauffør tog efterfølgende en 5 liters benzindunk og hældte indholdet over bilen, og satte ild til inden han forlod stedet i løb mod byen.

Hvad der ligger til grund for at personen skulle køres ned, ved politiet ikke på nuværende, men efter oprydningen blev Slagelsevejen afspærret omkring ulykkesstedet, så politiet kunne få ro til at undersøge stedet og afhøre de personer som havde været vidner til det der var sket, Om det er en rocker relateret handling vil politiet ikke udtale sig om på nuværende. Busser og biler havde ingen mulighed for at passere stedet, så de måtte finde alternative veje for at komme videre. Brandfolkene måtte fjerne en del olie fra vejbanen da den var spejlglat.Video.0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com