Politiet brændte lejlighed af med henblik på træning


MØN: Med tilladelse fra Vordingborg kommune blev en lejlighed på en ejendom som står til nedrivning på Spove Husrække ved Store Lind, tirsdag formiddag brændt af med henblik på at træne Politiets Kriminaltekniske afdeling.


Forud for afbrændingen af lejligheden, havde Politiet indrettet en lejlighed og plantet spor i denne som efter en kriminel handling. Her efter blev der sat ild i lejligheden, og til slukning af branden havde Politiet entreret sig med det frivillige korps under Midt- og Sydsjællands Brand & Redning som på denne måde også blev inddraget i øvelsen. Med sig havde brandmandsskabet også deres drone der blev sendt i luften over ejendommen.


Senere i ugen vil andet personale fra Politiets Kriminaltekniske afdeling ankomme til ejendommen hvor de skal træne opklaring af branden og omstændighederne omkring den fiktive kriminelle handling.
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va