Politiet fandt våben hos 36-årig


HERLUFMAGLE: Efter et tip rykkede politiet natten til fredag ud til en adresse uden for Herlufmagle, hvor en mand ulovligt skulle opbevare våben.


Politibetjentene undersøgte stedet med hjælp fra en politihund, og der blev fundet ammunition, et jagtgevær, en salonriffel, et haglgevær og en butterflykniv.


Der blev også fundet 1,3 gram amfetamin, og klokken 3.24 blev beboeren – en 36-årig mand – anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven.


Han blev taget med til politistationen, hvor han afhøres i øjeblikket, og han fremstilles formentlig i grundlovsforhør senere fredag.

321 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com