Politiet greb ind mod gaderæs i Ørslev


ØRSLEV: En borger bemærkede fredag kl.19.16, at der var optræk til gaderæs ved Industriparken i Vordingborg, hvor 20-30 biler var samlet.


Politiet blev kontaktet, og en patrulje fik i første omgang hurtigt lagt en dæmper på aktiviteterne. Lidt senere var den dog gal igen. Her fik politiet en ny anmeldelse om, at der var optræk til ræs i samme område, og denne gang var der mere end 50 biler samlet.


Flere patruljer rykkede ud. Blandt andet med en hastighedskontrol, hvor en billist blev målt til at køre 93 kilometer i timen på en strækning, hvor grænsen er 50 kilometer i timen. Det gav en betinget frakendelse af kørekortet.


Herudover blev der oprettet en sag om kørsel på en cykelsti, og to personer blev desuden sigtet for at have arrangeret kap- og væddeløbskørsel.

700 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com