Politiet søger vidner: Person stjal fladskærme fra genbrugsplads

Opdateret: aug. 3


Onsdag kl. 16.20 kørte en ukendt mand ind på genbrugspladsen på Gartnervej i Holme-Olstrup.


Her valgte han at læsse 6-8 fladskærms-tv ind i sin bil. Da en medarbejder på genbrugspladsen så, hvad han var i færd med, valgte manden at sætte sig ind i sin bil og køre væk i ukendt retning.


På vejen blev medarbejderen ramt, og bilen kørte desuden ind i en container, så den fik flere skader omkring venstre fordør. Det var en mørk personbil af mærket Skoda Octavia.


Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set episoden. Ring 1-1-4.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com