Politihjemmeværnet bevogter Corona testcenter i Rådmandshaven


Billedserie: Myndighederne og håndværkere er fredag og over hele weekenden, i fuld gang med at etablere et af de nationale Corona testcenter for Covid-19 i Rådmandshaven i Næstved.


Centeret forventes at åbne på mandag d. 20. april og et kvalificeret gæt er, at det vil være der i omegnen af et halvt års tid. Mens arbejdet med etableringen pågår, bevogtes området af det lokale Politihjemmeværnskompagni Næstved.


Politihjemmeværnets frivillige medlemmer er særlig uddannet i at støtte Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.


Alle medlemmer af politihjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med hærens basisuddannelse. Efterfølgende har medlemmerne været på politifunktions kurser, før de bliver sendt ud på opgaver på egen hånd.


Opgaverne er alt lige fra almindelig trafikregulering, afspærring af gerningssted, katastrofehjælp og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder og installationer.2,053 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com