top of page

Pressemeddelelse.

Opdateret: 9. sep. 2021

Så blev der hængt billeder op til udstillingen af Ole Ingstrups værk "80 spirituelle øjeblikke". Udstillingen hænger i Næstved. I Galleri Finnole i Gøjernes gård også kaldet COBRA Passagen (passagen ved Axeltorv 6)

80 dejlige billeder, som hver især står stærkt og imponerende stærkt, som samlet værk.

Der er i den sammenhæng også lavet en bog, hvor samtlige 80 billeder er præsenteret. Bogen er i 1ste udgave lavet i et meget begrænset oplag. Bogen kan, på dagen, købes i galleriet for for 100kr.

Billederne har, udover harmoni og bevægelse, et andet fælles element, nemlig et Indiansk medicinshjul, et symbol Ole Ingstrup kan fortælle mere om, hvis man slår et smut indenfor og ser udstillingen. Ole har et indgående kendskab til og venskab med en First Nation Indianerstamme i Canada.

Værket er hans hyldest til Medicinhjulets kræfter og han har valgt at kalde det samlede værk "80 spirituelle øjeblikke".

Ole fyldte 80 i maj, men grundet Coronaen, måtte udstillingen flyttes til nu.

På ægte indiansk vis har Ole valgt, af taknemmelighed, at forære alle 80 billeder til besøgende på dagen

Denne GiveAway af de enkelte billeder, er en del af det samlede værk.

Hans taknemmelighed handler om, at have kunnet leve 80 gode år og stadig have håb og ønske om lidt flere endnu og for den hjælp Medicinhjulet har været i livets større og mindre spørgsmål, de sidste 35 år.

Bortgivelsen vil ske ved en reception i og uden for galleriet d.4 september. fra kl 13.30

Alle kunstinteresserede er velkommen. Der vil være lidt til ganen og et Jazz orkester vil spille til.

Finn (Finnermann) Arnesen, som er Galleri Finnoles anden ejer og udstiller, vil under receptionen male et af sine karakteristiske, fabulerende og farveglade værker.

Oles COBRA inspirerede malestil taler til noget dybt i mig.

Kik ned i Galleri Finnole og nyd udstillingen inden værket fuldendes og spredes til glæde for 80 nye par øjne d 4 september.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page