Råberi ved Rema1000


NÆSTVED: En 50-årig mand var tilsyneladende meget utilfreds, da han mandag formiddag var i Rema1000 på Parkvej i Næstved. '


Han skubbede til personalet og råbte op, og klokken 10.22 blev poltiet tilkaldt. Den 50-årige, der er fra Næstved, blev bortvist fra forretningen, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

1,247 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com