Røgudvikling fra mark ved Rønnede var under kontrol


RØNNEDE: Anmeldelsen lød på naturbrand på høstet mark i mellem Dalby og Rønnede, da meldingen kl. 12.33 røg ind på alarmbordet hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning.


Beredskabet fra Faxe blev sendt afsted mod stedet, men ved deres ankomst var indsatslederen allerede ankommet og kunne konstatere at der var tale om en kontrolleret afbrænding af et bål med grene og kviste ud for Vordingborgvej 479.


Brandmandskabet kom aldrig i aktion, og kunne næsten lige så hurtigt som de kom, vende næsen retur til brandstationen på Rosenkildevej i Faxe.69 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com