top of page

Rasmus Nøhr i Herlufsholm Kirke

I forbindelse med Danmark Dejligst Karrebæksminde afholder Støtteforeningen Danmark Dejligst Karrebæksminde koncert i Herlufsholm Kirke.

Det er Rasmus Nøhr som giver en intim kirkekoncert med alle de skønne sange vi kender. Såsom Sommer i Europa, Det Glade Pizzabud, Retursekund, Lige Nu & Lige Her, Sød Musik… Dette er blot et udpluk af de mange sange, danskerne har sunget med på siden debuten i 2004.

- Jeg har aldrig taget billeder, jeg prøver at huske mit liv med hjertet i stedet. Herfra kommer sangene, som små anekdoter i tusind sorgsøde farver, som regel når jeg går ture, eller sidder med guitaren, og ryger min cigar. Jeg håber vi ses - Rasmus Nøhr

Dørene åbner klokken 19.00 og koncerten begynder klokken 19.30

Billetsalg er startet : https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/104517?


Website: www.dkd-karrebaeksminde.dk Facebook: www.facebook.com/DanmarkDejligstKarrebaeksminde

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page