Sigtet efter brand i containere


MARIBO: (Arkivfoto) - Politi og brandvæsen blev mandag kl. 16.02 kaldt til en adresse lidt uden for Maribo, hvor der var brand i to affaldscontainere.


Brandvæsenet fik hurtigt ilden under kontrol, men der opstod mindre sod- og brandskader ved et kældervindue på ejendommen. Det var tilsyneladende gløder fra et pillefyr, der lå en container, der havde bredt sig til papir i den anden.


En 38-årig mand blev sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen.


43 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com