top of page

Skilte skulle forhindre gaderæs og vanvidskørsel på Ydernæs i Næstved, men nu er de væk.

Opdateret: 11. aug. 2020


NÆSTVED: Det var åbenbart kun Næstved kommune der fik muligheden for at tage et billede af de skilte de satte op ved indkørslen til Ydernæs, for nu er skiltene på brutalt vis fjernet igen - men af hvem?


Ydernæs-området har i gennem år og dag været samlingssted når der skulle afholdes gaderæs, men den farlige leg fik deltagerne ikke ros for, derfor er reglerne for kørsel i området blevet ændret, det er nu blevet ulovligt for uvedkommende at køre ind i området efter klokken 20,00 til klokken 2,00.


Politiet vil fremover udstede bøder til dem der kører ind på Ydernæs, og derved overtræder skiltningen og færdselsloven, bøderne vil blive givet hvis ikke man har en anerkendt grund til at færdes i området i bil eller på motorcykel.


Natten til lørdag har ukendte gerningsmænd været på natarbejde og fjernet skiltene ved at skære standerne over ca. en meter over jorden, hvor så skiltene er havnet vides ikke, men det er nok spildt arbejde, for skiltene kommer nok op igen.


Nogle vil nok påstå at der ikke bliver kørt ræs i området, men en kedelig sag fra 2. august 2019 hvor en kører i høj fart forulykkede, og de sorte striber og målstregen på astfalten fortæller nok mere om hvad der foregår i de sene aftentimer, det er nu det Næstved kommune og politiet vil forhindre med den nye regel.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page