Skorstensbrand på Svinøvej ved Køng


KØNG: Midt- og Sydsjællands Band & Redning måtte onsdag eftermiddag kl. 16.31 reagere på en anmeldelse om skorstensbrand i et mindre stråtægt hus på Svinøvej i Kostræde Banker lidt uden for Køng.


En fritstående skorsten i gavlen på huset fungerede af ukendte årsager ikke som den skulle, og beboerne i huset så sig nødsaget til at ringe 1-1-2.


Ved brandmandskabets ankomst blev det konstateret at selve huset ikke var i fare. Skorstenen blev derefter først renset nede fra via den udvendige renselem, og lidt senere på almindelig skorstensfejermanér - via brandmandskabets redningslift.


Således efter en god og grundig rensning af hele skorstenen, kunne brandmandskabet forlade stedet, efter en god og tryghedsskabende indsats.


Imens man arbejdede på stedet, var den smalle Svinøvej helt og delvist spærret for trafik.


176 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com