Skorstensbrand på Vesterskovvej

Opdateret: 20. dec. 2020


NYKØBING F.: Lolland-Falster Brandvæsen måtte kl. 14.42 rykke ud til en anmeldt skorstensbrand på Vesterskovvej.


Branden i skorstenen udviklede sig ikke katastrofalt og ingen personer led overlast. Brandmandskabet fik på god gammel skorstensfejermanér renset skorstenen, ude fra og inde i ejendommen.


Imens opgaven stod på, blev trafikken med fast hånd af en brandmand, dirigeret uden om udrykningskøretøjerne på den meget trafikerede strækning.
150 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com