Sommerhus totalt udbrændt på Enø.


ENØ / KARREBÆKSMINDE:

Torsdag lidt over midnat måtte brandfolkene fra stationen en tur til Enø for at slukke en voldsom brand i et sommerhus, branden kunne ses vidt omkring, så flere ringede til alarmcentralen for at anmelde branden klokken 00,29. Huset der ligger for enden af Lungsminde var helt overtændt da brandfolkene nåede frem. Bygningen der var af træ stod ikke til at redde, på kort tid udbrændte det helt, men det lykkedes for brandfolkene at forhindre at ilden bredte sig til de omkringliggende huse.

Intet kan siges med sikkerhed på nuværende tidspunkt, men det menes at være en varmeovn der har været placeret for tæt på noget brandbart som strålevarmen fra ovnen har antændt, men det vil en senere undersøgelse måske give svar på. Ingen personer kom til skade ved branden som krævede brandfolkenes tilstedsværelse i nogle timer, et ophold der gik lige fra meget varmt i nærheden af ilden, til meget koldt da branden var slukket, temperaturen var nede på -7,4 grader.

VIDEO:


1,787 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com