Sommerpres på Enø... Covid-19 eller ej!

Opdateret: 2. aug. 2020


ENØ: Den velkendte strand og sommerstemning, trak i pinsen flere hundrede mennesker ned på Enø.


Specielt anden pinsedag først på eftermiddagen, kunne det tage sommergæsterne op til en time at komme fra rundkørslen ved "De Hvide Svaner Camping" og frem til Enø.


Hen over eftermiddagen blev mængden af strandhungrende sommergæster kun større og større, hvilket resulterede i, at da man igen skulle hjem, var der massiv kø ud fra Enø mod Næstved.


En politipatrulje var forbi sommerparadiset ved middagstid, og der kunne man se at besøgstallet på stranden var ganske tilforladeligt.


Man kan kun gisne om hvordan politiet ville have reageret, hvis de var kommet kl. 15.30 f.eks.!4,160 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com