Stjålet Citroên fundet udbrændt - Politiet søger vidner

Opdateret: 2 dage siden


En patrulje fandt torsdag kl. 01.36 en bil i krydset mellem Bøgevangen og Frederikslundvej i Slagelse, der var helt udbrændt.


Det var en Citroën, som var stjålet onsdag aften i Sorø. Politiet er nu i færd med at undersøge de nærmere forhold ved branden og hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt i området omkring kl. 01.00. Ring 1-1-4.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com