Stjal tøj for over 4.000 kroner


NÆSTVED: Mandag eftermiddag fik politiet en anmeldelse fra Næstved Storcenter, hvor personalet i en tøjbutik tilbageholdt en mand, der havde stjålet to trøjer og to par bukser.


Det var en 35-årig udenlandsk mand, der havde stjålet tøj for en værdi af 4.200 kroner. Han blev anholdt kl. 15.08 og sigtet for butikstyveri.


Den 35-årige blev taget med til afhøring med tolk på politistationen i Næstved, og blev løsladt igen klokken 18.32, hvor han blev præsenteret for en bøde på 3.500 kroner.

1,261 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com