Stjal varer med hash i lommen


NÆSTVED: Politiet blev torsdag kl. 09.45 kaldt til Næstved Storcenter, hvor medarbejderne i Bilka tilbageholdt to personer, der havde stjålet varer.


Det var en 25-årig mand fra Ølsted, der sammen med en 30-årig kvinde fra Næstved blandt andet havde stjålet en trøje, men de to gik gennem kassen uden at betale.


De blev begge sigtet for butikstyveri, og da politiet undersøgte den 25-årige, fandt betjentene to små poser med 1,1 gram hash. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

469 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com