Stor markbrand lidt uden for Faxe

Opdateret: 19. sept. 2020


FAXE: En brand på høstet mark ud for Lergårdsvej 51 lidt uden for Faxe, udviklede sig hurtigt til at være omfattende, torsdag eftermiddag lidt før kl. 14.00.


Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings station i Faxe modtog alarmen kl. 14.00, og ved Indsatsleders ankomst til stedet få minutter senere, kunne det allerede der konstateres at der også var brug for assistance fra brandstationerne i Haslev og Hårlev til at få markbranden slukket.


En enorm røgsøjle fra markbranden kunne ses på flere kilometers afstand. Det tog de indsatte brandstyrker godt to timer at få bugt med flammerne. Hvad årsagen til markbranden er, vides ikke.

696 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com