top of page

Stor tilstrømning til åbningen af den nye Minigolfbane i Karrebæksminde.

Vejrguderne har vist ikke opdaget at kalenderen siger forår, for det var pivene koldt, da den nye Minigolfbane i Karrebæksminde skulle indvies. Det var lige før de gratis fadbamser var blevet til isbjørne, men hvidvinen den var garanteret kold. Men selv om det var køligt, så var tilstrømningen til åbningen stor, over 100 personer havde lørdag formiddag nemlig valgt alligevel at lægge vejen forbi Enø Kystvej for at være med til åbningen og betragte det flotte arbejde der er lagt i opbygningen af banerne, især to af banerne der indeholdt en kopi af Græshoppebroen, Skovtårnet og en stor Faxe Kondi-dåse blev beundret og fik mange rosende ord med på vejen.

Efter at banens forpagter Robert Pokriva, fra ladet at en trehjulet knallert havde budt velkommen, gav han ordet til Næstveds 2. viceborgmester Jørgen Christiansen, som i en kort tale, roste hele projektet og bød Minigolfbanen velkommen i sommerlandet, de to herrer klippede i fællesskab så det røde bånd over, som tegn på at nu var banen åbnet de næste to timer for en prøverunde, og det tilbud var der mange der tog imod, både store og små, for nogle gik det godt, men de fleste måtte erkende at der var lang vej til at blive den nye Tiger Woods, for størstedelens vedkommende var det nok manglende træning der var årsagen, men det kan der nu rådes bod på for Minigolfbanen har fra i dag åben hver dag indtil d. 31.oktober, er der ikke personlig betjening, så sker betalingen via de opsatte automater.

Har man en ide om at man vil invitere sine fødselsdagsgæster på et spil minigolf, eller skal man holde en polterabend eller anden komsammen for flere personer, så er man velkommen til at kontakte Robert Pokriva og lave en speciel aftale, det kan ske på

tlf. 20 64 44 44 eller mail: robertpokriva@icloud.com

VIDEO:

VIDEO:


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page